НИКОЈ НЕМА ВАКОВ СВЕКОР! Боба Живојиновиќ направи хаос на настапот на Александра Пријовиќ, неговиот гест ќе се прераскажува со денови

Loading...

Видеото набрзо стана вирално на социјалните мрежи, а многумина беа воодушевени од неговиот гест
Пејачката Александра Пријовиќ настапи во клуб во Белград, каде се појави и нејзиниот свекор Боба Живојиновиќ.
Имено, на изненадување на многумина, Боба во еден момент купи рози и ги фрли ливчињата на сцената.
Во занос на настапот на Александра, тој почна да откинува ливчиња од розите и да ги фрла на сцената, на што пејачката се насмевна.
Видеото набрзо стана вирално на социјалните мрежи, а многумина беа воодушевени од неговиот гест.
„Никој нема ваков свекор“, беше само еден од коментарите.

 

loading...
Loading...