Никој не може да погоди која е мајката на фотографијата – родила 3 ќерки, а изгледа како девојка

Loading...

Натали Вардел од Австралија е горда мајка. Не е познато дали пронашла еликсир за вечна младост, но едно е сигурно – добра генетика, квалитетна исхрана и тренингот се составен дел од нејзиниот живот.
Фотографијата на Натали со ќерките привлече големо внимание на друштвените мрежи затоа што никој не бил сигурен кој на фотографијата е мајката, а кои се ќерките.


Натали има 45 години и три ќерки и неретко луѓето мислат дека нејзините ќерки се нејзини сестри.
Ќерките на Натали, 21-годишната Џесмин, 19-годишната Тамика и 17-годишната Медисон се горди што нивната мајка е физички активна и води сметка за себе.

loading...
Loading...