Нина Бадриќ: Сите ќе пееме само под туш??

Loading...

Од самиот почеток на пандемијата предизвикана од вирусот корона, сите се жалат на егзистенцијалната криза, вклучително и пејачите.
Поп-уметниците се жалат повеќе од кога било, а популарнатра хрватска пејачка Нина Бадриќ уште еднаш на интересен начин проговори за целата ситуација, овој пат на хумористичен начин.


Имено, поради изразените заштитни мерки на вирусот корона, тие не можат да ги одржуваат своите перформанси, па затоа мора да управуваат на сите можни начини да заработат нешто.
„Сите ќе пееме само под туш, само да сме живи и здрави.И духот секогаш да ние е позитивен“, напиша Нина во описот на сликата.и им порача на сите да останат позитивни.

loading...