НИ ДОАЃААТ ТРИ НЕРАБОТНИ ДЕНА ВО ПОСЛЕДНИОТ МЕСЕЦ ОД ГОДИНАТА – со време испланирајте ги!

Loading...

Последниот неработен ден за 2021 година, кој ќе важи за сите граѓани ќе биде 8 декември (среда).
На овој ден се празнува “Св. Климент Охридски“.
Инаку во месец декември ќе одмараат и граѓаните припадници на турската заедница во РМ
21 декември (вторник), Ден на настава на турски јазик.
Ќе одмараат и Kатолиците во земјава и тоа на 25 декември, прв ден Божиќ кој се паѓа во сабота.

loading...
Loading...