Новата девојка на Дарко Лазиќ не се двои ниту од неговите родители

Loading...

Пејачот Дарко Лазиќ доживеа тешка сообраќајна несреќа вчера утрото и се наоѓа во вештачка кома поради повредите опасни по живот.
Неговата девојка Марина Гагиќ не може да дојде при себе поради настанатата ситуација, а српските медиуми објавуваат и дека таа изјавила дека го сака најмногу на целиот свет.


-Сакав да можам да му кажам на Дарко дека го сакам најмногу на целиот свет и дека ќе бидам покрај него до крајот, изјавила Марина.
Инаку таа не се одвојува од родителите на пејачот и веднаш што ја слушнала веста за несреќата дошла во болница.

loading...