Нова забрана за движење за младите до 18 години и за постарите од 67 години!

Владата реши да се забрани движењето на младите до 18 години од 21 до 12 часот, а на постарите од 67 години од 11 до 05 часот следниот ден, сопшти … Продолжи со читање Нова забрана за движење за младите до 18 години и за постарите од 67 години!