НОВА СТУДИЈА: Научници тврдат дека 2 метри дистанца не се доволни. Потребни се најмалку 4 метри

НОВА СТУДИЈА: Научници тврдат дека 2 метри дистанца не се доволни. Потребни се најмалку 4 метри Научниците открија дека коронавирусот може да рашири скоро 4 метри далеку од заразениот – … Продолжи со читање НОВА СТУДИЈА: Научници тврдат дека 2 метри дистанца не се доволни. Потребни се најмалку 4 метри