Нова трендсетерака комбинација: Ова е премногу шик, ама сите пуштија крик

Loading...

Иако во теорија овие две бои не би требало да се комбинираат, во пракса, тие изгледаат неодоливо.
Пастелната зелена и виолетовата во комбинација даваат многу шик изглед.

 

View this post on Instagram

 

Shout out to leg pops and toe points.

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) on


Трендсетерките ширум светот веќе го прошетале овој необичен спој на бои.
Засебно, овие бои навистина се романтични, нежни и женствени, а кога ќе се најдат на исто место, создаваат совршена модна приказна.

 

View this post on Instagram

 

To continue my „wearing more colour“ resolution ??‍♀️

A post shared by Laura Werner (@thelimitsofcontrol) on

loading...