Новите фармерки шокираа едни, а други побрзале да ги купат

Британскиот бренд “Boohoo” повторно пушти во продажба необично модно парче.
По превртените фармерки и бодито со предна танга, дојдоа на ред тесните тексас фармерки кои имаат заден патент. Иако многумина останале зачудени од овој модел и се прашуваат за што служи ваквиот патент, фармерките најдоа свои купувачи бидејќи останале уште само две величини од нив – 6 и 8.

Тие изнесуваат 11 фунти, а можат да се купат и како модел со супер висок струк. Една девојка се пошегувала по повод овој неконвенционален модел, објаснувајќи дека ваквите фармерки го олеснуваат аналниот секс.
Други пак препознале нешто модерно во ова и побрзале да си купат и себеси еден примерок.

Loading...