Нови ограничувања на движењето – ФОТО приказ

Владата реши да се забрани движењето на младите до 18 години од 21 до 12 часот, а на постарите од 67 години од 11 до 05 часот следниот ден, сопшти … Продолжи со читање Нови ограничувања на движењето – ФОТО приказ