Нови правила на “Греми”

Loading...

На 10 Февруари ќе се одржат Греми наградите, па организаторите одлучиле да воспостават нови правила околу облеката. На музичките ѕвезди им бил испратен имеил во кој што пишувало дека женските гради и задници мора да бидат адекватно покриени, па дури не смее да се гледа пределот околу гениталиите.
Исто така на ѕвездите им препорачале да избегнуваат проѕирни материјали, а оние делови од облеката кои содржат натпис или промоција на бренд ќе мора претходно да биде одобрена од овластените лица.На 10 Февруари ќе се одржат Греми наградите, па организаторите одлучиле да воспостават нови правила околу облеката. На

loading...