Нови три недели вонредна состојба во Шпанија

Нови три недели вонредна состојба во Шпанија Над 47 милиони луѓе во Шпанија се во карантин во своите домови и станови од 15 март, кога беше прогласена вонредна состојба во … Продолжи со читање Нови три недели вонредна состојба во Шпанија