Ново перверзно британско шоу

Loading...

Новото шоу по име “Што се случува во Кавос“ кое се прикажува на Канал 4  во Британија поради контроверзната содржина наводно направило фама во медиумите, но и голема гледаност кај гледачите.
Во шоуто се прикажува “скандалозното“ однесување на младите Британци кои се на годишен одмор или на работа во остров во Грција. Во епизодите може да видите многу секс, повраќање, а и некој ќе се најде што ќе си ја пие сопствената урина. 
Пиењето на урина е еден вид казна за учесниците, а тоа најдобро го знае дваесет и едно годишниот бармен кој морал да го направи тоа бидеќи спиел со иста девојка повеќе од три пати. Откако ја испил сопствената урина тој пивратил во чашата.
Да ви се згрози животот…., што мислите вие за ова конторверзно шоу?
 Новото шоу по име “Што се случува во Кавос“ кое се прикажува на Канал 4  во Британија поради контроверзната содржина навод

loading...
Loading...