Нов смртен случај од КОРОНА во Македонија. Сега бројката изнесува 3

Нов смртен случај од КОРОНА во Македонија. Сега бројката изнесува 3 ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА НА ФИЛИПЧЕ (25 МАРТ 2020) Коронавирусот ја однесе и третата жртва во земјава. Почина пациентката којашто веќе … Продолжи со читање Нов смртен случај од КОРОНА во Македонија. Сега бројката изнесува 3