Нов тренд- црни новогодишни елки

Loading...

Тренд во светот- црни новогодишни елки, а коментарите се најразлични, од „што нема да измислат“ до „супер изгледа“.
Новиот тренд е совршен за луѓето на кои им здосадија зелените елки.


Дали некогаш ви паднала на ум црна новогодишна елка? Некој се сетил на тоа и сега во некои домови луѓето китат црни елки.
По зелената елка, црната елка е втората најпопуларна (дури и пред белата).
Со панделки и сијалички на неа, таа изгледа мистично и привлечно.

loading...