Нов урнебесен моден хит: Чорапи во форма на кокошкини нозе

Loading...

Најчесто многу е лесно да разбереме зошто некои трендови ги освојуваат социјалните мрежи, без разлика дали ни се допаѓаат или не. Но, во овој случај – едноставно нема објаснување! Луѓето одеднаш почнале да купуваат чорапи во форма на кокошкини нозе и да ги носат насекаде, документирајќи ја нивната авантура на социјалните мрежи. Ако не ни верувате погледнете ги фотографиите во продолжение!

loading...