Нов хит „камбек“ на Вале Гулабица со кој повторно ќе се вивне на врвот на македонското естрадно небо

Loading...

Да вистина е, Вале Гулабица има нов хит со многу длабок текст кој не може да го смисли секој. Запејте си: „Да да, вистина, и кафето истина, ај друго ќе ставиме, оваа ноќ ќе славиме.“ А сега ислушајте го „хитот“ до крај, ако можете…

loading...