Нов Galaxy S4 со најдобриот процесор на светот!

Loading...

Samsung се реши да понуди нова и подобрена верзија на својот најдобар телефон, Galaxy S4. Новиот уред ќе биде опремен со Snapdragon 800 процесор, кој се смета како најмоќниот на пазарот.Оваа верзија веќе некое време ексклузивно беше достапна само во Јужна Кореа, но сега ќе започне да се продава и во Европа. Освен новиот процесор, телефонот ќе поседува и LTE-Advanced мрежа, која нуди високи брзини на трансфер на податоци. Првично, оваа мрежа ќе биде имплементирана во Шведска, каде што и примарно ќе започне продажбата на оваа верзија на Galaxy S4. Потоа, следна на листа би била Германија, но немаме информации кога и останатите европски земји ќе го добијат овој уред.
Повеќе на: GSM.mkОваа верзија веќе некое време ексклузивно беше достапна само во Јужна Кореа, но сега ќе започне да се продава и во Европа. Освен новиот процесор, т

loading...
Loading...