Ноне Неделковска наполни 34 години, ги одбележа со интересно видео

Ноне Неделковска наполни 34 години, ги одбележа со интересно видео Долги години Ноне работеше надвор од Македонија. Дознаваме дека во последно време е во родниот Велес. Видеото подолу. 🎈34🎈 💋💋💋#birthday … Продолжи со читање Ноне Неделковска наполни 34 години, ги одбележа со интересно видео