Ноќеска почнува летното сметање на времето

Loading...

На 29 март (недела), во 2 часот наутро ќе почне летно сметање на времето. Стрелките на часовникот ќе се поместат за еден час понапред и во 2 часот ќе покажуваат 3 часот. Летното сметање на времеот ќе заврши на 25 октомври годинава во 3 часот, кога ќе се премине на зимското сметање на времето.

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ ВЕСТИ:

Повеќе информации и анкети можете да најдете на нашата Фејбук страница!!! клик на сликата 

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...