Облече исти фустан како невестата и се појави на свадбата на нејзиниот љубовник

Loading...

Една девојка не можела да се помири со фактот дека нејзиниот љубовник се жени со друга жена, па на денот на неговата свадба се појавила во венчаница иста како невестата.
Настанот се случил додека траела црковната церемонија, а во моментов кога ја здогледале другата невеста гостите останале во шок.

loading...