Обликот на вашиот палец открива многу важен факт за личноста што навистина сте

Loading...

Со само еден поглед на вашата дланка, вие можете да дознаете многу нешта за вас. Вашите раце, обликот на дланката и некои од прстите откриваат интересни факти за вашата личност, особено кај оние што се обучени да ги забележуваат овие работи. Епа ајде, погледнете го вашиот палец, и дознајте во кој тип карактер спаѓате вие и што им откривате на оние што знаат што бараат.
Тип А


Ако и двата дела на вашиот палец ви се исти, тогаш вие сте избалансирана личност која е во потрага по рамнотежа и мир. Вие сте добри говорници и одлични учители. Многу од вашите роднини и пријатели очекуваат да добијат големо внимание од вас, како и совет поради вашата изразена емпатија.
Тип Б


Вие сте перфекционисти, многу сте посветени на вашите идеи и никогаш не се задоволувате со малите нешта. Сè мора да биде во совршен ред за вас, и секогаш постои нешто што мора да го постигнете. Некогаш можете да бидете опседнати со некоја идеја, но постојано пронаоѓате начини да делувате. Ве почитуваат поради искреноста и можат да се потпрат на вашиот збор.
Тип В


Овој облик на палец може да се забележи кај вас вредните работници. Светот никогаш не го олеснува вашиот успех, но вие некако секогаш успевате да се изборите со проблемите и да си направите да ви биде одлично. Носите интелигенција во секој ден. Идеите ви се секогаш јасни и тоа малку ве буни.
Тип Г


Вие повеќе ги изразувате емоциите од луѓето што спаѓаат во категоријата на тип Д. Луѓето како вас лесно се навикнуваат на промените, на околностите и на новите околини. Многу сте креативни и настроени кон уметноста, и лесно пронаоѓате решенија за проблеми и ги постигнувате вашите цели.
Тип Д


Доколку вашиот палец е со овој облик, вие сте многу тврдоглава личност што сака да доминира. Некои би ве опишале како камен поради вашето „покер“ лице, но ви се воодушевуваат бидејќи секогаш ги исполнувате вашите ветувања. Многумина можат да се потпрат на вас и поради тоа ве ценат.

loading...