Обожавателка сакаше да ја гушне Бекута – пејачката дрско ја одби, а причината ќе ве остави во шок

Ана Бекута доживеала ситуација која не и се допадна, кога една обожавателка сакаше да и пријде и да ја гушне.


Жената се претставила дека е нејзина обожавателка и само сакала да ја гушне и бакне пејачката, но Бекута тоа не и го дозволила.
Ана Бекута откако и рекла што ти е жено, изјавила дека се плаши од вируси.

Loading...