Оваа девојка заслужено ја носи титулата “најзгодна полицајка во Македонија”

Loading...

Атрактивната Стефани Стојчевска е дефинитивно најзгодната полицајка во Скопје, а веруваме и пошироко.
Стефани редовно објавува провокативни фотографии на својот Инстаграм профил, со кои ги воодушевува следбениците, особено припадниците на машкиот пол.

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by Stefani Stojcevska (@stefanistojcevska) on


Кога ќе ја погледнете оваа девојка, сигурно нема да ви падне напамет дека таа веќе неколку години работи како полициски службеник и е задолжена за чување на јавниот ред и мир во нашиот главен град.

 

View this post on Instagram

 

Keep walking…to your paradise ! ??

A post shared by Stefani Stojcevska (@stefanistojcevska) on

Погледнете ги нејзините фотографии и сами заклучете дали Стефани заслужено ја носи титулата “најзгодна полицајка во Македониј

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by Stefani Stojcevska (@stefanistojcevska) on

loading...