Оваа кореографија е нешто за кое зборува цел свет

Loading...

На „Америка има талент“ гледаме секакви настапи.
Еден од нив е овој за кој зборува цел свет.
Група танчери, на различни возрасти, се претставија себеси со кореографија од која ќе останете без зборови.
Публиката скандираше, жирито беше воодушевено. А вам, на одредени делови, ќе ви застане и срцето.
Доволно беа зборови, ова мора да се доживее преку видеото во продолжение:

loading...