ОВАА ПОЛИТИЧАРКА ИМА НАЈГОЛЕМИ ГРА*И НА БАЛКАНОТ!

Јахиќ во делот „за мене“ на својот Инстаграм профил изјавила дека студира меѓународни финансии на Американскиот универзитет во Босна и Херцеговина. Емина Јахиќ од Тузла, личност на Инстаграм која сега … Продолжи со читање ОВАА ПОЛИТИЧАРКА ИМА НАЈГОЛЕМИ ГРА*И НА БАЛКАНОТ!