Оваа прекрасна кујна е доказ дека сè е во деталите

Loading...

Со неколку шарени детали, пастелни нијанси и една клупа, малата бела кујна се претвора во најубавото место во домот.
Оваа прекрасна кујна е доказ дека сè е во деталите
Сопствениците на една куќа во Шведска ја уредиле својата кујна и ја направиле едно симпатично и светло место кое освојува на прв поглед. Ѕидовите со пастелна нијанса на зелена боја му даваат на просторот смирувачка и позитивна атмосфера. При уредувањето на оваа скандинавска кујна, клучни биле прекрасните детали како што се декоративните перници во светли бои. За дополнителна сјајност, тие додале слонче направено од стари крпи кој е поставен на симпатична клупа – детаљ кој му дава на просторот посебен шарм.

loading...