Оваа стјуардеса ја нарекуваат најубава жена на светот: Погледнете ги фотографиите и кажете дали се во право

Loading...

Оваа атрактивна стујардеса го привлекува вниманието каде и да се појави, а кога на социјалните мрежи ќе објави фотографија добива многу позитивни коментари.
Иако е популарна на социјалните мрежи, Лаура Даморе по професија не е јавна личност, туку стујардеса.
Таа потекнува од Италија и веќе 13 години ја работи оваа работа.
Благодарение на русата коса, зелените очи и витката фигура многумина ја сметаат за најубава жена во светот.

 

loading...
Loading...