Оваа фотографија од детски роденден расплака многумина, ќе се натажите кога ќе дознаете што се случило

Loading...

Фотографијата која расплака многумина е направена на роденденот на 12-годишно девојче.
-Од 16 деца, 13 го потврдија доаѓањето на роденденот. Дојдоа само 3. Очигледно се пакуваат за годишено одмор, отишле на планинарење, а некои од нив им било доцна да дојдат од 14 до 17 часот. Никој не се јави и културно да се извини. Изнајмен простор, храна, домашно кино, голема торта … Сето тоа е неважно. Не можам да ви ја опишам тагата на детето. И, како децата тука да почнуваат пријателство, да се сакаат и почитуваат меѓусебно? – пишува на Твитер мајка од Србија која живее со своето семејство во Швајцарија.
Коментарите на објавата се многубројни и можете да ги прочитате во продолжение:

loading...
Loading...