Ова видео покажува колку брзо се шири коронавирусот и кои грешки може да ги направат лекарите

Loading...

Видеото кое се шири на социјалните мрежи на вистински начин прикажува колку брзо се шири вирусот, помеѓу кои и коронавирусот COVID-19. Ланецот започнува од пациентот, а поради само една грешка на лекарот вирусот се пренесува на уште неколку луѓе.

loading...