Ова ВИДЕО ќе ве пресмее… Благојчо повторно во квиз

Loading...

Погледнете го ова кратко видео кое руши рекорди на социјалните мрежи. Се работи повторно за добро познатиот квиз лик Благојчо. Овој пат одговара на сложено прашање, кој е главниот град на Јамајка. Неговите одговори ќе ве насмеат до солзи. Не пропуштајете го ова извонредно видео. Погледнете ги одговорите на прашањето од следново видео подолу.

loading...
Loading...