ОВА Е ЛИСТАТА НА УНИШТЕНИ ЦЕЛИ ВО РУСКИОТ РАКЕТЕН НАПАД НА УКРАИНА: Погодени термоцентрали и дистрибутивни постројки!

Четвртиот жесток ракетен напад на Москва, кој започна со крстосувачки ракети во денес околу 13:00 часот по московско време, целосно го парализираше енергетскиот сектор на Украина. Практично целата земја остана … Продолжи со читање ОВА Е ЛИСТАТА НА УНИШТЕНИ ЦЕЛИ ВО РУСКИОТ РАКЕТЕН НАПАД НА УКРАИНА: Погодени термоцентрали и дистрибутивни постројки!