Ова е момчето од Србија што е заразено со коронавирусот- семејството во солзи, ова е неговата последна желба

Loading...

Стотици патници се заклучени во нивните кабини, а тестовите за коронавирус продолжуваат.
Младен на бродот “Diamond Princess” работи како келнер веќе седум години.
Иако боледува од коронавирус, се чувствува добро, а семејството е загрижено бидејќи тој страда од хроничен бронхитис.
Според првичните информации, С.О. (29) од Србија.
Српскиот министер за здравство Златибор Лончар верува дека двајцата ќе останат во Јапонија на лекување.


– Мислам дека нема да сакаат да ризикуваат да ги испратат овие пациенти во Србија, да бидат во контакт со повеќе луѓе, туку ќе го преземат нивниот третман.
Младен е роден во Кладово, но се пресели во Ниш пред десетина години. Тој веќе седум години бил вработен како келнер на крстарење, што отсекогаш било негова желба. Тој е голем верник, па затоа го замолил семејството итно да го испрати Новиот завет во Јапонија.
Тој е убеден дека сè ќе заврши добро.

ПОВЕЌЕ ЗА ВИРУСИТЕ на пулс24 ПРОЧИТАЈТЕ ТУКА!!!

Се за КОРОНА ВИРУСОТ на пулс24 ПРОЧИТАЈТЕ ТУКА

За ВАКЦИНИТЕ на пулс24 ПОВЕЌЕ ТЕКСТОВИ ТУКА!!!

loading...