Ова е најбрзиот и најефикасниот лек против тртки

Loading...

Тртките можат да се појават на било кој дел од телото, а најчесто на рацете и вратот. За најлесно да ги остраните, не мора да давате пари за скапи третмани, туку решението побарајте го во кујната.
Ова е најевтино средство против тртки, а потребни ви се само 2 работи- јаболков оцет и фластер.
Постапка:
1. Јаболковиот оцет со сламка натапкајте го во фластерот
2. Намокрениот фластер залепете го директно на тртката
3. Оставете го така цела ноќ и истата постапка повторете ја следниот ден
4. Постапката повторете ја секојдневно 5 дена.

loading...