Ова е најголемата елка на естрадата

Сека Алексиќ се подготви за новогодишните празници, а потоа на социјалните мрежи ја покажа елката која не можеше да ја собере во кадар.


Пејачката се одлучи за бели и сребрени украси, на кои сигурно најмногу се радува синчето Јаков.
Сека инаку е една меѓу првите пејачки што се пофали на социјалните мрежи дека нејзиниот дом веќе изгледа бајковито во пресрет на новогодишните празници.