ОВА Е НАЈГОЛЕМАТА ФОТОТЕРМАЛНА ЕЛЕКТРАНА ВО КИНА! Опкруженa е со 12.000 подвижни огледала, а еве ги неговите ГЛАВНИ ПРЕДНОСТИ

Пронајдете не на следниве мрежи: