Ова ли е Карпош? Некој е во сериозна заблуда

Loading...

Порталите за ширење на дезинформации блиски до Мицковски денеска се обидуваат да создадат слика дека за неговиот кандидат, поранешната министерка на Црвенковски Бранко, застанале градови, општини и слично.
Се разбира ова е далеку од вистината. Па така со фото од десетина присутни се објави наслов Карпош дека застанал зад Гога (повеќето без никакво влијание ниту во улицата каде што живеат)… Во оваа општина, токму тие на сликата што се ги губат повеќето последни изборни циклуси по ред. 

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...