Ова се градовите со најмногу случаи на коронавирус во Македонија

Loading...

Во Македонија вкупниот број на заболени лица од коронавирус, согласно последно објавените податоци, е 2.610.
Како активни случаи се водат 842 лица. Најголем број заболени лица има во Скопје, Куманово, Тетово, Прилеп, Велес, Штип.

loading...