Ова се трите принтови што ќе бидат најпопуларни во 2020 година

Loading...

Еднобојната облека никогаш не излегува од мода, но некогаш треба да ја разбиете монотонијата со интересни принтови што имаат многу пооригинален изглед од монохроматските комбинации. Според дизнајнерите, овие принтови ќе бидат во мода во текот на 2020 година.
1. Карирано


Ова се трите принтови што ќе бидат најпопуларни во 2020 година
Ако се двоумите каков принт да изберете за новата сезона, не размислувајте многу. Постојат многу модерни комбинации со кариран принт, а црно-белиот и црвено-зелениот се особено популарни на почетокот од новата година.
2. Точки


Ова се трите принтови што ќе бидат најпопуларни во 2020 година
Оваа година немојте да ја заборавите романтиката и облеката што ве потсетува на најдобрите спомени од детството. Со овој принт можете да направите одлична ретро комбинација.
3. Цветни мотиви


Ова се трите принтови што ќе бидат најпопуларни во 2020 година
Ниту есенската и зимската колекција не поминаа без цветови. Изберете романтичен фустан со стотици цветни пупки или апстрактни цветни форми.

loading...