Овие две јаки девојки ги знаете ли? И да не ги знаете, знајте дека партија ги вработи

Loading...

Марија и Душица Андонови од Струмица од родното место на нашиот уважен премиер ЗЗ, архитектки… едно време колку што знаеме преку Стевчо Јакимовски беа… Сега се смениле времињата. Ама нема зима. Целиот текст кој е доста интригантен ПРОЧИТАЈТЕ ГО НА ДОКАЗ ТУКА

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...