ОВИЕ ДЕВОЈКИ ЌЕ ВИ ГО УНИШТАТ ЖИВОТОТ! ВНИМАТЕЛНО СО НИВ!

Loading...

Лажливки
Се работи за девојки кои мислат дека со мали и ноншалантни лаги ќе дојдат до целта. Всушност ова се девојки кои на почетокот велат дека ја сакаат слободата, дека врска и не им е битна, туку дека сакаат повремен секс без обврски. Такви нешта не треба да се изговараат туку сами по себе се препознаваат, најмногу во постапките и однесувањето. Но, девојките кои тоа го ставаат во прв план, обично се девојки кои подоцна бараат од вас да објасните зошто не сте сѐ уште во врска.
Мажите кои се впуштаат во „врска без обврски“ со вакви девојки многу често мислат дека се посреќиле, но на крај вистината секогаш излегува на виделина.

Спонзоруши
Нив секогаш ги имало и ги има. Пред сѐ тоа се девојки кои добро изгледаат и имаат една цел во животот – да се омажат за пари. Тие се вешти во приказните (веројатно и во креветот), негувани, често се многу фини и подготвени да простат сѐ. Тие се всушност идеални додека да дојдат до целта, а за нив идеални се мажи кои имаат пари а немаат искуство.
Проблемите ќе се појават подоцна – ако се воспостави дека вашите многу пари не се доволно, ако таа ве откачи за некој со повеќе пари од вас и т.н. Внимателно со нив!

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...