Овие звуци ја разгоруваат имагинацијата и ве тераат да доживеете огнометот на страст во кревет

Loading...

Колку што мажите и жените се различни, има толку многу нешта што нè спојува …

Администраторите на страницата за возрасни Вивастрит анкетирале скоро 2.000 Британци со цел да откријат што може најмногу да ги разбуди љубовните страсти, односно што сакаат партнерите да слушаат најмалку додека се „на дело“. Резултатите покажаа дека стенкањето е на прво место – и за мажи и за жени. Изговарањето на „валкани зборови“ е исто така високо оценето на списокот и за двата пола, а откриено е дека силното воздивнување во спалната соба е многу пожелно.

Еве ги звуците што најмногу ги возбудуваат жените …

Стенкање: 34%

Валкан разговор: 22%

Воздишка: 19%

Врескање: 13%

Пцуење: 6%

Лелекање: 3%

Tишина: 3%

… А кои мажите:

Стенкање: 33%

Валкан разговор: 23%

Воздишка: 16%

Врескање: 10%

Пцуење: 10%

Лелекање: 6%

Тишина: 2%

Работите што жените најмалку сакаат да ги слушаат за време на сексот се …

Тишина: 20%

Стенкање: 17%

Врескање: 17%

Лелекање: 14%

Пцуење: 14%

Валкан разговор: 11%

Воздишка: 7%

… И мажите  …

Тишина: 28%

Лелекање 16%

Врескање: 15%

Стенкање: 12%

Пцуење: 12%

Валкан разговор: 12%

Воздивнување: 5%

loading...