Овие знаци НИКАКО не земајте ги за цимери

Loading...

Близнаци
Близнаците по природа не се неуредни личности, но бидејќи постојано се во движење, немаат премногу време за чистење. Исто така, понекогаш се обидуваат веднаш да го исчистат нередот зад нив, но ако тоа за нив не е најповолниот момент, тие ќе остават сè за подоцна, Ако оваа ситуација се повтори неколку пати, нивниот дом станува вистински хаос.
Лав
Иако генерално не се неуредни, Лавовите се заинтересирани за многу работи, па затоа секогаш ќе изберат да направат нешто попаметно. Ова е причината зошто чистењето доаѓа како последна точка на дневен ред, па затоа е најдобро луѓето што се родени со овој знак да имаат домаќинка или некој да чисти по нив.


Стрелец
Стрелците не се сметаат себеси за неуредни, но свесни се дека можат брзо и лесно да соберат непотребни работи, што на некое време ќе го одложи чистењето. Иако тие несвесно признаваат дека се неуредни, тие никогаш нема тоа да го кажат и секогаш ќе тврдат дека се чисти.
Водолија
Водолиите не се редовни кога станува збор за чистење, но кога ќе се зголеми нивниот неред, тие во афект почнуваат манијакално се да чистат и раскреваат. Тие ги оставаат своите работи насекаде и не се перфекционисти, па така не им пречат нередот и нечистотијата, се додека не станат критични.

loading...