Овие знаци покажуваат дека некој ве проколнал

Loading...

Сте биле енергични, а потоа одеднаш сте потонале? Еве поради што.
Лошите работи секогаш ве избират вас од цело окружување, губите пари, работи, преживување на раскинување и ништо не ви оди од рака.
Тоа е главно една нормална и минлива фаза во животот, дел од психичката и психичката состојба, меѓутоа разни текстови за клетви покажуваат дека ова се најчести знаци дека некој вас ве проколнал.
Пад на енергија 
Бевте личност полна со живот, енергична и одеднаш сте изгубиле волја, како да сте потонале.
Финансиски губитоци 
Вие сте личност која води сметка за финансиите, но, наеднаш ве покосуваат финансиски губитоци и се наоѓате во безизлезна ситуација.
Зачестување на љубовните проблеми 
Вие главно сте во стабилни љубовни врски, а во последно време доживувате бродоломи, прекини, развод или губење на желбата за секс и љубов.
Ноќни мори
Секој бар еднаш во животот сонува по некој кошмар и тие сонови знаат да бидат многу ужасни.
Губите накит 
Го изгубивте омилено парче на накир или се од необјаснива причина се скинал и ова е една од тие работи кои се проврзуваат со клетвите.
Малер 
Ова е субјективна причина, но вам и на други луѓе ви се случува да имате лоша среќа која никако не сака да престане. Тоа може да биде лош знак кој покажува дека ви е фрлена клетва.
Необјаснива болка
Имате чести болки, најчесто во пределот на долниот дел на грбот, стомакот и нозете, а лекарите не знаат која е причината за тоа.
Проблем со спиење 
Кога во текот на ноќта се будите или претерано со потите, не можете да долго да спиете, а никогаш не сте имале вакви проблеми, тоа може да биде знам дека сте нечија мета.

loading...