Овие 2 хороскопски знаци совршено одговараат во кревет, но не функционираат доколку се во љубовна врска

Loading...

Постојат луѓе кои делуваат како создадени едни за други, но сепак не можат да функционираат во врска. Некои хороскопски знаци, иако се слични по природа и имаат слични карактеристики, обично не можат да одржат успешна долгорочна врска.

Тоа е комбинација на маж- Скорпија и жена- Овен

Во одредени области, овие два хороскопски знаци се како создадени едни за други. 

Со двата знака управува планетата Марс, како две лица, управувани од Марс, се обидат да се спојат, и тој спој може да биде или полн погодок или чист неуспех, средината не постои.

 

loading...