Овој богат и згоден бизнисмен е новото момче на Анастасија Ражнатовиќ

Loading...

Ќерката на Цеца Анастасија Ражнатовиќ иако сакаше да ја сокрие својата врска од јавноста и медиумите, нејзиниот избраник сам ги предизвика медиумите да биде мета на нив со новата фотографија со извајаното тело.
Анастасија веќе подолго време ужива во врската со Ѓорѓе Кулиќ кој е богат бизнисмен од Нови Сад, а тој во моментов ужива во Бразил.

loading...