Овој дедо од Србија стана хит: Погледнете каква заштитна маска носи во автобус

Loading...

Дедо од Белград стана хит на интернет, а голем дел од луѓето кои коментираат не можат да утврдат дали станува збор за “кабриолет“ маска или добар принт.
На фотографијата која се појави на социјалните мрежи и експресно се прошири, може да се види како повозрасен маж се вози во јавниот превоз.
Дел од луѓето кои коментираат велат дека не е првпат да го забележат во јавниот превоз со „кабриолет“ верзија.

loading...