Овој папагал има вистински талент, нема да верувате што може да направи

Loading...

Сопственикот на едно папагалче од Австралија е вистински среќник поради неговата снаодливост.
Ова папагалче има способност да отклучува брави со клунот, а лесно отвора работи кои се заклучени.
Од тогаш газдата почнал да става чорапи на кваките, за да не може вештиот папагал да ги отвори. Покрај тоа, папагалот е доста упорен, прецизен и постојано се обидува да крене работи кои тежат двојно повеќе него. На љубопитноста и нема крај, не само кај луѓето туку и кај животните.

loading...