Овој човек чија жена се бори со ракот им ги скрши срцата на сите на „Златна бубамара“

Loading...

Извршниот директор на ОХО, Пеце Талески, вечерва со својот емотивен настап не остана никого рамнодушен за време на доделувањето на наградите „Златна бубамара“ на популарноста.
Имено, за време на примањето на наградата за хит серијата „Преспав“, Талески рече дека го сменил имиџот и ја скратил косата, затоа што неговата сопруга ја примила втората хемотерапија.


Талески едвај успеа да ги задржи солзите, а дел од женската публика стана и го поздрави со громогласен аплауз. Пеце ги замоли сите жени да прават редовни прегледи за канцер на дојка, бидејќи болеста зема голем замав.

loading...