Оглас на векот : „Тетовчанец бара тенк Т-55 со 8 ракети“

Ова е дефинитивно еден од полудите огласи што сме ги сретнале но Сафет е револтиран од политиката и со право бара тенк. Само тоа ќе ни помогне во овие времиња да ја победиме политиката во Македонија која е реално и премногу периодов па затоа и интернетот денес изгледа вака нешто, поради таа политика погледнете:

Loading...